Over mezelf.

Ik heb geleerd om in verbinding te staan met mezelf en met anderen en daarbij min of meer mijn grenzen te bewaken

Ik ben in het westen van Nederland geboren en heb na de middelbare school de sociale academie in Enschede gevolgd en daarna HBO community organisation in Rotterdam.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan op een volkshogeschool in Limburg, waar ik cursussen gaf aan diverse groepen uit de bevolking, jongeren, middelbare leeftijdsgroepen en ouderen. Gedurende twee jaar was ik secretaresse van de vrouwenbond van de partij van de arbeid en heb ik samen met anderen het vormingsinstituut binnen de partij voorbereid. In Amstelland en de Meerlanden heb ik 7 jaar sociaal opbouwwerk gedaan, wat inhield dat ik door het oprichten en begeleiden van werkgroepen, ( als voorzitter of secretaris) allerlei maatschappelijke voorzieningen ( van verzorgingshuizen tot plaatselijk opbouwwerk) heb opgericht. Daarna heb ik als ambtenaar 2 jaar bij een ministerie van cultuur, recreatie en maatschappelijk werk gewerkt.

Voorts heb ik 20 jaar in Spanje gewoond en heb daar een vereniging van eigenaren van een urbanisatie opgericht en ben daar 5 jaar voorzitter van geweest. Daarna heb ik een ecologische olijfgaard annex ecologische camping (vanuit een verwaarloosde olijfboomgaard) geurbaniseerd, gebouwd en gerund met vrijwilligers. Weer terug in Nederland heb ik een cpo project van de pentakelwoning geinitieerd en begeleid, alsmede de vergaderingen voorgezeten.

Van 2004 tot 2009 ben ik voorzitter geweest van de plaatselijke huurdersvereniging.

Ik heb diverse alternatieve cursussen gevolgd van reflexzone therapie tot orthomoleculaire voedingsleer.
Mijn hobby is fotograferen en filmen.